Tuesday, August 23, 2011

Lebaran Ini

hihi...Diri ku ingat sudah tak ada semangat nak raya di umur ini...
Idoklerr...dari minggu lepas dah 'raya sick'. Well, many things contributed to that. Like some people said, I just make 'raya' as reason for other things/people I have been waiting for. Tapi2, honestly, I suke sangat situasi di malam raya at my house. We are not perfect happy big family. But we love each other deeply and I can see well from their face saying, "alhamdulillah, I still can see you, you, you, you, you...tonight". 

Maka dengan ini, yours truly ingin mendedahkan satu secret di hari yang indah ini (yes, Hiroshima beberapa hari ini terlalu indah cuacanya...it's something making you smile all the way:))

Secretnye: Lagu feveret hari raye saya!!!EFER!^_^

Dah bayar zakat fitrah?My pembayar zakat tunaikannya di Jakarta tahun ini..tsk2..merata2 zakat kami :D

Korang ada lagu raya favourite?

Yours truly,
Wani

8 comments:

  1. aaa...lagu raye fefret? banyak! hahaha XD paling best yang sanisah huri punye. hahaha XD

    ReplyDelete
  2. ko ni kalo part lagu mmg league klasik la -__-"

    ReplyDelete
  3. sob sob..nk raya kt mesia jgk nnt!!!

    ReplyDelete
  4. weee!!!babai Yus:P akak seryes x sbr2..meronte2 je hati nk blk.x jadik keje dah ni >.<

    ReplyDelete
  5. wah wah wah...hahahaha. kite pun dah beraya kuih raya ye dak ahad hari tu. haha

    ReplyDelete
  6. biskut dah hantar yer semalam. thx sbb membeli. tak boleh buka email yahoo kat opis nie, xbest tul. tu yg drop komen di sini saje.

    ReplyDelete
  7. haha i takde feeling raya ponn.

    ReplyDelete
  8. Yoo:iye..kwn2 japan I dah siap nk order T__T derang nih x penah mkn femes emes ke ape >.< tgkla..ade yg bukak bisness nnt :P bahaha

    Reen:yeke.Saye beli ye Reen..Thank you ^_^ selamat hari raye Reen..and jage kesihatan tau >.<

    Syai:I know..I was like that last year >.< Tp bile diri ini tahu nk beraye kt Mesia, tros je x terkawal brain ini :P dah namenye Aidilfitri, Malaysia jugak bes :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...